Geschiedenis

De geschiedenis van Bekx Interieur gaat terug tot 1951 toen opa Achiel Bekx (Foto 1) in Burcht vanuit een klein atelier deuren en trappen op maat maakte voor de mensen van het dorp. Toen zoon Walter Bekx in 1970 mee in de zaak stapte, gingen vader en zoon ook aan de slag voor bedrijven en zelfs voor kerken waar ze al eens een biechtstoel maakten!


Het was Walter (Foto 3) die na de dood van Achiel plannen smeedde voor een verhuis naar een nieuw industrieterrein in Temse. Walter koos voor een schitterende locatie en startte aan de bouw van een toonzaal annex atelier van 1000 m² waar de interieurprojecten op maat alle kansen van slagen zouden krijgen.


Het noodlot sloeg  toe en in 1981 verongelukte Walter. Peter Bekx (Foto 4) - huidig zaakvoerder en zoon van Walter – zette op dat moment zijn eerste stappen in de schrijnwerkerij. Hij hielp vader Bekx mee met voorbereidingen in het atelier en bij plaatsingen bij klanten. Peter zette de zaak verder en kreeg nadien ook de steun van zijn echtgenote Jenny . Samen maken Peter en Jenny werk van een kleine maar verzorgde toonzaal in Temse, waar ze vooral keukens van Scavolini opstelden, maar waar u ook terecht kunt voor uw interieur op maat.


Samen met hun schoondochter Nap en de twee keukenplaatsers Kristof & Alexander vormen Peter, Jenny een toegewijd en professioneel team waar u op kunt rekenen!