Ons bedrijf


Wij zijn  interieurbouwers met meer dan 50 jaar ervaring. We werken volgens de regels van de kunst en gebruiken de meest geavanceerde technieken en materialen om onderscheidend werk te maken voor  u.


We hebben een ruime ervaring met zowel grote als  kleine projecten voor ondernemingen en particulieren.


We zijn betrokken bij elk aspect van uw project. Samen met ons even toegewijd team leveren we een uitstekende service over heel de lijn.


Bij Bekx Interieur heerst bovendien niet de typische 'verkoopsfeer' die u vaak bij grotere ketens vindt. Wij ontvangen onze  klanten zoals ze we onze vrienden ontvangen: hartelijk, informeel, met een glas... en zonder op de klok te kijken. Zodat u zich 100% op uw gemak voelt.


Leg ons uw plannen, behoeften en wensen voor. We luisteren graag naar wat u wilt en nodig hebt. We denken met u mee en werken aan een voorstel tot u zich daar goed bij voelt.

Wat bieden we u?


  • Wij denken met u mee
  • Gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp & rendering van uw projecten
  • Een verzorgde en persoonlijke service door een klein toegewijd team
  • De garantie van 50 jaar vakmanschap en ervaring
  • Uitvoering volgens gedetailleerde offerte, vooraf door u goedgekeurd
  • Plaatsing door eigen mensen
  • Geen verrassingen op uw factuur

Scavolini


Scavolini staat voor een collectie keukens, badkamers en woonkamermeubilair  die er exclusief uitzien, maar heel gebruiksvriendelijk en betaalbaar zijn en bovendien  van een onberispelijke kwaliteit.


Scavolini is reeds meer dan 20 jaar marktleider in ItaliĆ« (behoort tot de 10 meest bekende merken onder alle marktsectoren). Alleen al in ItaliĆ« zijn er bijna 1000 Scavolini-winkels. In het buitenland zijn er meer dan 300 winkels.  Scavolini wordt in Vlaanderen exclusief vertegenwoordigd door Bekx Interieur met  verkooppunt in Temse.


Bekx Interieur


9140 Temse,

Hoogkamerstraat 296

Contact


peter@bekxinterieur.be

jenny@bekxinterieur.be


03 771 31 32